értékesítési tanácsadás

> Eladná ingatlanát, de nem szeretne ingatlanost megbízni?

> Sokallja a közvetítői díjat, de segítségre lenne szüksége?

! Ebben az esetben cégünk szakértő kollégái állnak rendelkezésére.

Ha ingatlanközvetítő megbízása nélkül szeretné értékesíteni ingatlanát, mégis szüksége lenne szakmai tanácsokra, hogyan induljon el, milyen áron, hol és hogyan érdemes hirdetnie ingatlanát, akkor ezt a szolgáltatásunkat Önnek találtuk ki!

Első lépésként az aktuális piaci helyzetnek megfelelő ármegállapításban tudunk segíteni. Ennek tartalma rövidebb, de módszertana azonos az értékbecsléssel. Ezzel abban segítünk Önnek, hogy megtalálja azt a hirdetési árat, ami reális az ingatlana esetében.

Második lépésként számíthat ránk egy, a szakmai szempontok szerint megírt hirdetés összeállításában (fotók és szövegezés). Azokat az írott és íratlan szakmai szabályokat alkalmazzuk, amiket a profi ingatlanosok is alkalmaznak annak érdekében, hogy a hirdetés alkalmas legyen az adott ingatlan mielőbbi eladásához.

Ezzel összefüggően abban is segítséget nyújtunk, hogy hol érdemes a hirdetéseket elhelyezni, érdemes-e kiemeléseket alkalmazni. Ehhez elemezzük az ingatlana által érintett piac szűkebb környezetét is. Ez segíthet Önnek abban, hogy mielőbb eljusson hirdetése a leendő vevőhöz!

Mivel nem ingatlanközvetítésről van szó, a teljes értékesítési folyamatot nem mi menedzseljük, hanem Ön, de szakmai szempontokkal segítjük abban, hogy a lehető leghamarabb értékesítse ingatlanát úgy, hogy annak feltételei leginkább illeszkedjenek az elképzeléseihez.

Végezetül: tanácsot adunk az ingatlana személyes bemutatását illetően: kinek, mikor és hogyan érdemes bemutatni az eladó ingatlant, milyen információk begyűjtésével és átadásával tudja az értékesítési folyamatot segíteni.

Szolgáltatásunk már bruttó 30.000 Ft-tól elérhető, de a pontos ára függ a megbízás részleteitől: az ingatlana elhelyezkedésétől, jellegétől.

Szolgáltatásunkat alapvetően lakóingatlanok értékesítésére dolgoztuk ki, de nem lakás céljául szolgáló ingatlana (iroda, üzlet, tároló, garázs, stb.) értékesítésének támogatására is kiválóan alkalmas! Emellett ezen ingatlanok bérbeadását is tudjuk segíteni a fenti módszerrel, így ha bérbeadásról van szó, akkor is keressen bizalommal!

További információkért, árajánlatért keressen bizalommal!

2022 - Cardea Immo Kft. - iroda@cardeaimmo.hu
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!