ingatlankezelés

Szolgáltatásunkat azon ingatlantulajdonosoknak ajánljuk, akik üzleti célú ingatlanok hasznosítását végzik.

Ők minden nap azon dolgoznak, hogy ingatlanukból a legmagasabb hasznot termeljék úgy, hogy közben a szolgáltatásaikat igénybe vevők ügyfeleik, bérlőik maximálisan elégedettek legyenek, az Ő üzleti céljuk eléréshez az ingatlan egy biztos hátteret jelentsen.

Tanácsadásunk során felmérjük az ingatlan jelenlegi kihasználtságát, az üzemeltetési költségeket megvizsgáljuk, elemezzük, hogy hogyan lehet hatékonyabban fenntartani és működtetni az ingatlant: legyen szó üzlethelyiségről, irodáról, raktárról, ezek együtteséről. Megvizsgáljuk, hogy van-e mód költségek racionalizálásra, ezekre javaslatokat adunk. Megvizsgáljuk, hogy lehetséges-e a kihasználtság növelése, és azt hogyan lehet maximalizálni.

Az épület műszaki állapotának vizsgálata után, amennyiben mód van rá, javaslatot teszünk olyan karbantartások, felújítások, vagy korszerűsítések elvégzésére, amelyek az ingatlan üzemeltetését könnyítik, fenntartási költségeit csökkentik, valamint olyan piaci előnyt jelenthetnek, amelyek révén a hasznosításból származó bevételek növelhetők.

Szolgáltatásunk díja a megbízás pontos részleteitől, valamint az ingatlan elhelyezkedéséről, adottságaitól függ, így részletes ajánlatadásra egy személyes egyeztetés után kerül sor.

2022 - Cardea Immo Kft. - iroda@cardeaimmo.hu
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!